Medicinska oprema

Naši strokovnjaki imajo več kot 30 let izkušenj na področju razvoja in izdelave profesionalnih vakuumskih sistemov in komponent za uporabo v medicini. Naše naprave so namenjene tako uporabi v bolnišnicah kot domači uporabi ter so zmožne večurnega neprekinjenega delovanja. Njihova zasnova zagotavlja preprosto uporabo in upošteva mednarodne standarde ter zahteve medicinske in vakuumske tehnike.

Naši glavni izdelki na tem področju so:

inhalet A,B
INHALET A, INHALET B – prenosni inhalator

Inhalator INHALET je lahek prenosni aparat za inhalacije. Namenjen je za ambulante, zdravstvene domove, klinike in za uporabo na pacientovem domu.

Medivak 40
Medivak 40 – vakuumski aspirator

Vakuumski aspirator MEDIVAK uporabljamo v kirurgiji in ginekologiji za aspiracijo raznih telesnih tekočin, sekretov in krvi, za bronhialno toaleto, bronhoskopijo, občasne aspiracije dihalnih poti, torakalno sukcijo, itd.

Exavac 10
EXAVAC 10 – prenosni vakuumski aspirator

Mali prenosni vakuumski aspirator EXAVAC je namenjen zdravstveni službi za hitre intervencije pri aspiraciji raznih telesnih tekočin, sekretov in krvi, za bronhialno toaleto, posebno za občasne aspiracije dihalnih poti, za torakalno sukcijo itd.

exavac accu
EXAVAC Accu – prenosni vakuumski aspirator

Mali prenosni vakuumski aspirator EXAVAC Accu je namenjen zdravstveni službi za hitre intervencije pri aspiraciji raznih telesnih tekočin, za bronhialno toaleto, posebno za občasne aspiracije dihalnih poti, itd.

lactovide
LACTOVIDE 2 – aparat za odvzemanje materinega mleka

LACTOVIDE je vakuumski aparat za odvzemanje materinega mleka v zgodnji poporodni dobi ali tudi kasneje. Le-to je potrebno pri prerazviti ali nerazviti laktaciji (izločanje mleka iz mlečnih žlez), v primeru šibkosti novorojenca ali matere, pri raznih boleznih itd.